/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Все буде смачно: Сергей Чибарь научился готовить ромовую ... - TV.UA



TV.UA
Алла Ковальчук научит, как подготовить формы перед выпечкой, чтобы тесто было безупречно рыхлым. Для теста вам понадобится: свежие дрожжи – 20 г; молоко – 120 мл; мука – 400-500 г; яйца – 3 шт. + 1 желток; сливочное масло – 120 г; ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове