/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Терпеть нельзя. Поужинать! - ДОНБАСС



ДОНБАСС
Соедините фарш, лук, соль и перец. Хорошо перемешайте. 3. Противень застелите бумагой и смажьте растительным маслом. Вылейте тесто и запекайте при 180°, пока слегка зарумянится. 4. Уберите бумагу. Распределите фарш по всей поверхности омлета. Сверните в рулет.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш