/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва морозива  

Новини про обладнання для виробництва морозива, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва морозива

Для виробництва морозива


Крем-брюле из тыквы с сырным мороженым: мастер-класс от ... - ДеПо



ДеПо
2. Креманки присыпать кокосовой стружкой. На противень налить немного воды. Разлить по креманкам смесь для крем-брюле и отправить в духовку, разогретую до температуры 100 градусов примерно на 45-50 минут. Этим временем готовим ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва морозива