/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Окремо подрібнити цибулю, підсмажувати її на вершковому маслі близько 3-5 хвилин. Коли вода з м'ясом в каструлі почне кипіти, засипати в неї підсмажену цибулю. На тертці подрібнити буряк і також засипати його в каструлю. Проварити ще ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове