/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Пельмені по-китайськи - Велика Епоха



Велика Епоха
200 г свинячого фаршу, 300 г очищених креветок, 2 ст. ложки рисового борошна, 1 білок яєчний, пів ст. ложки цукру, пів ст. ложки кунжутної олії, щіпка перцю чорного меленого, 120 г паростків бамбука (або маринованих шампіньйонів), 2 ст. ложки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.07.2012




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна