/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Кабачки – на стол! - Арсеньевские вести



Арсеньевские вести
На 1 средний кабачок – 2 яйца, 2 ст. л. муки, соль по вкусу, масло для жарки. Кабачок помыть, очистить от шкурки и натереть на крупной терке, добавить яйца, муку, посолить по вкусу. Кабачковую массу хорошо вымесить и выкладывать ложкой на сковороду с раскаленным маслом.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Кабачок