/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Кавуно-кабачки не гниють до весни - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Не тільки має високу цукристість, а й багатий на білок, крохмаль. Обсмажуємо його в борошні на олії. Можна пекти, фарширувати, варити варення. Сіє у травні, як і всі гарбузові культури. Зернятка перед тим трохи пророщує, замочивши водою.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова