/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа ячна  

Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки

Крупа ячна


Вкусный и полезный перекус - Телеграф



Телеграф
Для гранолы можно использовать все злаки, но наиболее популярные - овес, зеленая гречка, пшеница, перловка(ячневая крупа), рожь, киноа. Для приготовления гранолы не годятся овсяные экстра хлопья, которые готовятся за пару минут, нам нужны слегка раздавленные зерна. Однако ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна