/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Кулинарными секретами делится телеведущий Руслан Сеничкин - Львовская правда



Львовская правда
Ингредиенты: жирный сыр (как вариант — сулугуни, моцарелла или брынза) — 300 г, сыр рикотта — примерно 250 г, шпинат (свежий) — 100 г, базилик (свежий) — 50 г, слоеное тесто — 200 г, яйцо. Творог смешать с рикоттой. Можно добавить ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Базилік