/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно вівсяне  

Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного

Борошно вівсяне


Домашній вівсяний хліб випікають при 190°С - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Просіяти борошно у велику миску. Додати дріжджі, сіль і цукор. Влити теплу воду і замісити м'яке тісто. Миску з тістом накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце. Тісто має збільшитися в об'ємі в 2 рази. Тісто обім'яти і знову дати йому ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне