/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Субпродукти  

Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів

Субпродукти


На ринках Львівщини кусаються ціни на м`ясо та ковбаси - Щоденний Львів



Щоденний Львів
Ковбасні вироби та субпродукти подорожчали у середньому на 3,3%, а саме: ковбаси варені першого ґатунку – на 4,8%, варено-копчені – на 3,8%, сосиски, сардельки вищого ґатунку – на 3,4%, субпродукти курячі – на 3,1%, вироби з м'яса ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Субпродукти