/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Опята – солить, белые – сушить. Как заготовить грибы на зиму - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Только лисички могут оставаться годными для консервации больше суток, но два дня – их максимум. Мой грибной опыт таков: очень молодые белые и подосиновики хранятся в холодильнике не более суток; примерно столько же остаются ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.09.2014




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів