/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Качку під чорнослив маринують у меді - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Качку шматками робить з чорносливом. Ріже тушку птиці на порції. Обсмажує на олії й перекладає в гусятниці шарами з розпареним в окропі чорносливом. Солить і перчить, додає лавровий лист. Води ллє, аби м'ясо трохи показалося з неї.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.09.2014




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці