/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Нові та традиційні рецепти головних великодніх страв - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Розітріть жовтки з цукром до його розчинення, збийте білки до піни. 3. Додайте в опару жовтки, сіль і добре розмішайте. Додайте розтоплене масло, білки, борошно, що залишилося, прянощі і добре вимісіть тісто - вам знадобиться 15-20 хвилин.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.04.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно