/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Блюда из спаржи: первое, второе и салатик - GIGAmir



GIGAmir
Баклажан, кабачок и морковь нарежь небольшими кубиками. В сотейнике разогрей оливковое масло и спассеруй лук и чеснок до золотистого цвета. Добавь в зажарку спаржу, морковь, баклажаны и обжарь примерно 5 минут. Затем залей бульоном и положи кабачки. В закипевший суп ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Баклажан