/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сир  

Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру

Сир


В чому "смак" закарпатського вівчарства? (ВІДЕО) - Мукачево.нет



Мукачево.нет
Робота кипить. Їхній день починається о 3 ранку за їхнім часом (о 5 годині київського). Один вівчар заганяє овець, інші – доять. Справа не з легких, потребує спеціальних умінь.Свіже молоко проціджують. З нього потім виготовлятимуть сир та вурду.
Закарпаття online


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Сир