/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Окорок малороссийский и шоколадный заяц - Комсомольская правда



Комсомольская правда
Но начинаем с окорока. 1. ОКОРОК МАЛОРОССИЙСКИЙ. Берем самый большой кусок свинины, который влезает в духовку. Говядина создана для бульона, баранина – для тушения с травами, свинина – для запекания. Шпигуем бело-розовый бок чесноком и обсыпаем черным перцем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Баранина