/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Юлия Высоцкая: Паста болоньезе с красным вином - DELFI



DELFI
Мясо, сельдерей, лук и чеснок измельчить в мясорубке, фарш перемешать. Разогреть в сотейнике оливковое масло, выложить фарш и, помешивая, обжарить. В сотейник с фаршем добавить помидоры в собственном соку, перемешать, влить вустерширский соус, соус чили и продолжать ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Фарш