/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Зараз модно робити фреші та соки із пророщеного зерна - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Якщо додати оливкової, кунжутної чи лляної олії, буде основна страва. З ложкою меду – десерт. 2. Сочевиця ... У воді змелене борошно загниває, а ціле зерно дає паростки, бо живе – у ньому не зруйновані клітини. І найбільше вітаміну Е. Зараз ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна