/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Пророщена пшениця — проста та «чудодійна» їжа для здоров'я - Велика Епоха



Велика Епоха
При проростанні, білкові речовини, що перебувають у зернах, спочатку розпадаються на амінокислоти, а потім на нуклеотиди; жири перетворюються на корисні жирні кислоти, а крохмаль — в мальтозу. Також у момент проростання синтезуються вітаміни, ферменти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.03.2014




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир