/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Полуничний пиріг з ваніллю - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Додаємо ванілін, розпушувач і борошно, продовжуючи збивати. Тісто викладаємо у форму для випічки, змащену вершковим маслом, і розрівнюємо. Полуницю трохи подрібнюємо і викладаємо на тісто, трохи вдавлюючи. 2. Відправляємо форму в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно