/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Микроэлемент бор в организме человека - neboley.com



neboley.com
Больше всего бора в абрикосах, далее по мере уменьшения идут соя, бобовые, гречка, зеленый горошек, виноград, капуста, свекла, яблоки, кукуруза, лук, малина, морковь, фисташки, земляника, груша, картошка, вишня, киви, помидоры, редис, авокадо, баклажаны и др. В организме бор ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.01.2014




Дивитись всі новини в розділі Редис