/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Топінамбур  

Новини про топінамбур, новинки, детальна інформація відносно топінамбура

Топінамбур


Скрипка розповів, чому вирішив стати столичним ресторатором - Чернівці Коментарі



Чернівці Коментарі
Будемо активно використовувати наші традиційні, але забуті продукти: спаржу, пастернак, корінь селери, топінамбур, сморчки, лісові гриби, а не штучно вирощені печериці», - поділився Скрипка. На запитання, чому ресторан відкрили саме на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Топінамбур